Legyen kerek szám! O
Létrehozta: futor | 2009-01-01 11:10:05-kor
Bizonyára ismeri mindenki a viccet... Találkozik az illető a jótündérrel és a harmadik kívánsága legyen kerek szám O..
Nos ha valaki lefutotta élete 100, 1000, 10.000 vagy 500-adik km-ét vagy az idei 100, 1000 stb. akkor itt lehet jelezni. Így mi is örülhetünk neki. De lehet órában percben alkalomban is gondolkodni.
Egyetértek!
Nekem ebben az évben kb. 200 km-em van. Szombaton ironman... Biztos nagyon fogom élvezni, ilyen sok edzéssel
Előzmény: (Gábor) (1296)
500 km gyalog ebben az évben eddig. Bár annyira nem örülök neki, mert jobb lett volna futva háromszor ennyi...
Napra pontosan nem tudom, mert akkoriban még nem naplóztam, de arra emlékszem, hogy november volt. 25 éve futok.
A kölyöknek nyírtuk a haját egyik nap és elromlott a gép, pont nyíráskor. Gyorsan elbringáztam innen a házunkból 5 percre levő media marktba venni egy másikat. Ez számít?? Mert, akkor 1 km.
500km futva...Tudom ez nem nagy dolog,de ez csak 2015-ben egy bringástól nem olyan rossz talán :-)
3003 futva, ez volt az éves terv, amit nem akartam emelni, ha elobb elerem, annal jobb :)
igen, mikor a wc-re megyek és látom a dupla nullát
Pont most jövök az orvostól, mert az Achillesem az elmúlt 5 hétben nem javult semmit. Nem futottam vele, nem is tudtam volna, de valószínü, hogy a kerékpáredzés sem tett jót neki. Azt viszont muszáj volt csinálnom, mert anélkül semmi esélyem nem lenne jövö héten célbaérni.
Kerékpárban, ebben az évben kb. 1500 km-nél tartok. Te egy hónapban többet tekersz
Szerencsére, még nekem is elöttem az élet....
Előzmény: ORBEA ORCA (1273)
Köszönöm Sanyi,de remélem te is elérsz az évben pár szép kerek számot,hajrá! :-)
Előzmény: pudingman (1272)
Némi "kis"közjáték ellenére túl az 500óra sportolgatáson,és 12000km-en bringán. :-)
1500 kili futva, pont amit terveztem. ha ennel tobb lenne mar csomo mastol vettem volna el az idot.
Első negyedév 5000km bringán,500km felett futva,5 éves terv tartva.... :-)
de rég írtam ide:) január 8-án meglett az idei első 100-as futva. majd 1000-nél újra jelentkezem :)
2014 első hetéből 1 teljes nap sporttal telt....Ígéretes évkezdet:-)
Köszi Tibor.
Maradj 2014-ben továbbra is a nálad fiatalabbak sportos példaképe. ;)
Előzmény: ORBEA ORCA (1255)
Mike,Mjoci,Shreki,Sipi gratulálok!Nagyon jó társaságba keveredtem itt:-)
2014-ben is sok ilyen szép kerek számot sportolgasssatok össze legalább!:-)
BÚÉK!
Gratulálok Csandy!:-)
Nekem is vannak 7-eseim....777,7km futás 2013-ban,de ez gyakorlatilag csak 3 hónap alatt.Szept-Nov-Dec alapozás.
kicsit későn felébredve, ezért az utóbbi 7 nap alatt 164,29 km-t futva, deee elértem az idei év 2800 km-t :)
Nem eszik olyan forrón a pudingot...akarom mondani a kását :-)
Elég lesz ez,pihenni is kell valóban,másik cél is pipa az éves átlag 900 óra sportolgatás is meg van bőven.... :-)
Előzmény: pudingman (1248)
Huh, 3000 km idén futva. Meglett végre! 3