Legyen kerek szám! O
Létrehozta: futor | 2009-01-01 11:10:05-kor
Bizonyára ismeri mindenki a viccet... Találkozik az illető a jótündérrel és a harmadik kívánsága legyen kerek szám O..
Nos ha valaki lefutotta élete 100, 1000, 10.000 vagy 500-adik km-ét vagy az idei 100, 1000 stb. akkor itt lehet jelezni. Így mi is örülhetünk neki. De lehet órában percben alkalomban is gondolkodni.
Meg lett a tervezett 23456 km kerékpáron,most már nyugodtan pihenhetek az idén :-)
Pár méter hiján 50 km futva. Persze nem egyben, hanem az első 5km programban. Én ennek is nagyon örülök. Jó látni benneteket, hogy lelkesedéssel és kitartással mit lehet elérni. Köszi és hajrá!
na 2013ra az egyik celom a 3000 kili mefutása volt. Sikerult :) de ettolmeg nem allok le, hiszen van meg par nap az evbol ;)
Túl a 2000. lefutott km-en, végre. :D Kicsit kevés, nem éri el a tavalyit sehol se, de legalább több a bringa, meg amúgy is, ki a kicsit nem becsüli... ;)
Gratulálok!
Emlegettem a 22222-t,ez majdnem ugyanaz,neked is tetszik ez a számkombináció:-)
Előzmény: Shrek (1228)
2013 is lenni meg 20000km bringa.... :-)
Talán lenni cél 2222 kerek szép,vagy 2345...:-)
Túl az 1000 kilométeren futva!! Elfelejtettem kiírni 2 nappal ezelőtt!!
19 kili futva ... tegnap, nem akármilyen körülmények között fordult át ...
Túl az 1500-on futva. :D Nem túl sok, de az enyém, és legalább a bringát is kicsit feljebbhoztam(1100-on túl) idén. ;)
Az nem lehet gyenge, aki 3hete ironmant csinált.
Vagy ilyen hamar leengedtél?
Előzmény: HarcsaBarna (1206)
Kössz!
Én is sokat adtam a Jótifutin a lábaknak....hirtelen ez jó nagy sokk volt nekik...
Sajnos ritkábban jutok el bringázni mostanában, de avval lehet kompenzálni az egyoldalú terhelést.
Győr?....még ennyire előre nem tudom....de egy 6-órás futás már megérlelődött bennem!
Na, majd még visszatérünk rá...
Előzmény: pudingman (1201)
Szuper! Gratulálok!
Én is hasonlót terveztem az újrakezdésnél, de 110km után feldagadt az Achillesem. Két hétig csak tekertem, ma próbálok futogatni egy kicsit.
Nem akarsz nov. 3-án, Györben futni a 6óráson?
Előzmény: picikata (1198)
Tibi,
ne legyél puding, van még két az évböl. Kerekitsd fel 24ezerre
Előzmény: ORBEA ORCA (1247)