Coca cola női futógála :)
Létrehozta: Eperszem | 2010-10-02 16:11:07-kor
Szerintem itt az ideje hogy megbeszéljük ki jön, ki milyen távon indul :)
Köszönöm
Most már csak a téli felkészülés lesz, idén nem megyek több versenyre.
Előzmény: RunKa (169)
Sikerült teljesítenem a vártnál jobban :) A nettó időm 56.40 lett.
Néhány fórumozót sikerült beazonosítanom, és megállapítom, hogy az edzésonline-os képekről senkit nem ismertem volna fel :) (illetve ez nem is annyira vicces, mert ha tudom kiket, kell, fotóztam volna)
Előzmény: tavaszilányka (165)
Egyszer jó lenne egy jól sikerült találkozási pont, mert így hiába is próbálnék fotózni a pálya mellől, ha nem tudom a neveket archoz kötni. Runkát láttam, de már csak rajtzónában, és akkor sem rögtön. Pedig volt olyan érzésem, hogy talán sejtheti hogy én vagyok én :), de volt már példa, hogy odaköszöntem valakire hasonló helyzetben, aztán... nos az nagyon kínos tud lenni, ha nincs pozitív reakció.
na én sajnos nem láttam senkit... 11:20 körül értem oda. aztán nem találtam a találkahelyet, aztán meg már lassan rajthoz kellett állni. láttam egy csajt garmin órával de nem te voltál. a többieket meg még ennyire se találtam :S
Előzmény: RunKa (152)
amúgy a plecsni egész tetszik nekem.. :) (tudom írtátok h ronda, nem baj :D )
gratula mindenkinek! remélem mindenki élvezte! :) isteni volt az idő is, mégse volt eső :).
nekem 47:57 lett, ami azért érdekes mert előtte éjjel 47:xx-et álmodtam de arra csak legyintettem reggel, nem bíztam magamban :)
nagyon köszönöm, az ő nevében is...képzeld, azt beszéltük meg, hogy a célba együtt érkezünk..erre a befutásnál rástartolt és szépen otthagyott...:)) de nem baj, vitte az öröm...hagytam, hagy menjen...már mondta is, kár, hogy nem lesz hamarosan újabb...látod, könnyű megfertőzödni a versenyek hangulatával...jöhet az utánpótlás :))
Előzmény: Debyand (155)
Sziasztok!
Mindenkinek nagy gratula! Magamhoz képest egész jól ment a futás 1:05:06
Örülök, hogy beneveztem - köszönet érte, hogy "rábeszéltetek" :)
Köszi!
Tényleg Csandi, lányodnak is mégegyszer gratula az első versenyéhez!!! Zsófi most mondta, hogy jövőre a 3,1-et lefutja velem. :D
Nektek is gratulálok nagyon ügyesek voltatok! Deby nagyon szép eredmény ez, ne viccelj már!
Csandy, örülök hogy veled is váltottam pár szót, szuper vagy a két távoddal!
De el ám :)))))) És annyira örültem neked, hogy el sem hiszed, mondam is a rajtban a csajoknak, hogy eperszemmel pedig nagyon akartam talizni ...csak valahogy elkerültük addig egymást, de te rám találtál, és AAni is, ő meg a célban :))) de titta jó volt !!!!! Annyira örültem neki is !!!!
Előzmény: Eperszem (151)
Sziasztok,
Én is itthon, jujj hihetetlen boldog vagyok! Olyan 58 30 körül van az időm! És annyiar szuper futás volt, végig nagyon nagyon élveztem, az első plecsnimet az első igazo versenyemért kaptam, titta happység van :)
Sajnálom hogy nem értem oda a talira, de későn is értem ki, ott meg megleptek a Sogornőmék.. és mire mentem a bringatárolóhoz senkit sem találtam, meddig voltatok ott?
De Runka-t elkaptam a rajtnál!! :) Úgy örültem neki!
Köszönöm, büszke vagyok, és elégedett, ennyi edzés után csoda, hogy megcsináltam.... :D
A célodat elérted, ami elterveztél az sikerült, légy elégedett:)) Ügyes vagy, ügyesek vagytok !!!!
Előzmény: Debyand (147)
Ez is gyönyörű eredmény, légy büszke rá...én egy éve ezt a távot 1.10 alatt futottam le...jövőre neked is jobb lesz...gratulálok a teljesítményedhez....igazából nem is az időeredmény a fontos, hanem , hogy jól éreztük magunkat és célbaértünk :)
Előzmény: Debyand (147)
Mi is itthon. :) Az én időm lett a legtöbb szerintem, 1.09.49 de tőlem ez nagy teljesítmény, 1.10 volt a cél, abba pont benne van. :D
Örülök, hogy találkoztunk! A hangulat remek volt, az eső nem esett, mi kell még?
sziasztok :) hazaértem én is...örülök, hogy végül is találkoztam veletek 2 start között....sajnos nem sikerült az egy órán belüli tervezett időm...1.03 lett, de mivel előtte már futottam a 3,1 km-est is, nem vagyok elégedetlen...de tény, kissé csalódott vagyok...köszönöm, hogy futás közben rámköszöntetek és tudtuk pár szót beszélni is...jó verseny volt, szerencsére nem esett...egy hónap múlva jöhet Siófok...a maraton 3 részletben..mármint nekem ez a cél..gratulálok mindenkinek, aki szerencsésen célbaért:)
Sziasztok!
Megjöttem a futásról, szuper volt :)...Néhányatokkal találkoztam is, örülök nektek nagyon, olyan aranyosak vagytok :)
1:07 alatt sikerült, háát, nem vagyok elájulva magamtól, futottam már ennél jobbat is...de így jár, aki szombaton a konditeremben edz 2 órát, és beszerez egy jó kis izomlazat a lábába.. Kamukeroval futottam, az adrenalinszintje az egekben volt élete első 10 km-én és élete első versenyén, úgyhogy meg is előzött a kis ügyes
Ahogy látom akkor inkább 11 től leszünk ott, akkor én sem kapkodom de ha kiérek addigra azért megnézem hátha van már ott valaki.
Mindenkinek nagyon jó, örömteli futást kívánok!!
tudom, csak vicceltem mert te is :) (mondjuk amit leírtál abból az ismerősökön kívüli rész sztem max 10p :P )
Előzmény: Bozót (140)
sziasztok...szerencsés és örömteli futás mindenkinek...a második startomon edzésonline-s narancssárga pólóban futok, aki lát futás közben, nyugodtan "vágjon" hátba...remélem sikerül valakivel talákozni, ha másképp nem, akkor így :))
én is :)
n11kor találkozom doboseva-val a Keletiben(ha a vonata nem késik), és érünk, amikor érünk :), hívom, akinek tudom a számát.
Előzmény: Bozót (140)
Nem, én kényelmesen szeretem lerakni a holmim, átöltözni, körülnézni, ismerősökkel talizni, stb, stb.
Előzmény: monique (130)
Én is 11-re saccolom, hogy odaérek, nem rajtam múlik. De mindenképpen ott leszek, hátha elcsípek valakit. :)
Előzmény: panikol (133)
sziasztok :) megpróbálok én is a tali helyre menni...de nekem lesz egy startom 10.50-kor is..így nem tudom előtte sikerül-e valakivel találkoznom...utána meg lehet, már nem lesztek ott.....ha nem találkoznánk, akkor kívánok mindenkinek szintidőn belüli sikeres célbaérést és egy újabb plecsnit a gyűjteménybe :)
Én is úgy saccolom, hogy kb. 11 a legkorábbi időpont, mire kiérek...
Esetleg lehetne ugyanott egy alternativ tali 11 és 11.15 között, a később érkezőknek, hm? Persze, csak ha akarjátok...
Sziasztok,
Akkor én is olyan fél 11 körül odaérek, majd csak majd utána öltözöm meg cipőzöm.. Gravíriztatni mit lehet bele? a nevem, meg az eredményem?
Ha sikerül kiszúrni :) A többieket nem ígérem, kb rajtad kívül aligha ismernék itt fel bárkit is. Még Bozótot se, bár legalább egy-két túrán el kellett fusson mellettem.
Előzmény: RunKa (128)
Kösz az infót Bozót,nélküled most nem tudnám a biztos helyszínt!
Okés,a végén veszem fel a pólót,ha lesz rá lehetőségem!Igyekszem előbb kiérni persze,de az ikrekkel olyan nehéz az elindulás időben...majd szólok nekik,hogy anya nem akarja miattuk lekésni első plecsnis versenyét-a gravíroztatást viszont kihagyom!
Előzmény: Bozót (124)
Mennyire lehet odaférni fotózás végett? Páromról a BSI essid kettőből kétszer nem gyártott célfotót, így nekem kell;)
De az is lehet, hogy előzőleg "eltársalgok" a rendezői fotóssal (gonosz kacaj) }:)
Ja, értem. Hát kinek hogy jó. Én egy déli rajthoz (ilyen tömeges rendezvényen) tízkor már tuti ott lennék..... :)
Előzmény: monique (125)
azt írtam h nem megyek ki fél 11-re, úgyhogy nem, pont ellenkezőleg :) nincs kedvem olyan korán kimenni
Előzmény: Bozót (122)
Én nem megyek, de:
A találkát a ruhatár melletti bringatárolóhoz bezsélték meg a csajok, itt alább bemásoltam egy térképet.
Tömeg lesz, de természetesen át tudsz öltözni.
Abba öltözöl amibe akarsz. Én személy szerint versenypólót csak akkor veszek fel ha már lefutottam az adott versenyt, de ez egyéni.
Persze hogy leléphetsz ha nem érsz rá ott lógni. Ráadásul rossz időt ígérnek :( Inkább előtte menj ki nézelődni szerintem. Ha akarod gravíroztatni az érmedet akkor azt a verseny után tudod, általában elég tömeg van, várni kell....
Sok sikert!
Előzmény: blerka (123)
Csak azért írtam így,mert mindenki meghatározta a célját időben,én nem tudom,erre mit mondjak!
De valaki nekem mondja meg légyszi,hogy hol és mikor lesz a találkozó a verseny előtt ill.felmerültek a köv.kérdések:
-az öltözőben van esély arra,hogy a verseny után bejussak száraz ruhát felvenni vagy felejtsem el,akkora a tömeg?
-a Cocás pólót fel KELL venni?
-ha a chipet leadtam,akkor nyugodtan le is léphetek,ugye?-kiskorú gyerekeim t
éhesek lesznek akkortájt
Köszi előre is a válaszokat!
Előzmény: monique (88)
Felhozom, mert aktuális játékunk van ehhez a versenyhez kapcsolódóan, a részleteket elolvashatod itt.