Triatlon
Létrehozta: Odemas | 2006-11-16 22:37:19-kor
Tavasszal indulni szeretnék egy sprint távú triatlon versenyen, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá az edzésekhez. Bármilyen segítséget szívesen veszek (edzéstervek, felszerelés, stb.).
Ács Péter a kategóriájában 2 másodperccel lemaradva a 2. helyen jött ki a vízből ideje 56:20 !!!!!
hihetetlen, milyen gyönyörűen, lazán tekernek....meg sem mozdul a felsőtestük. mintha lejtőn lefele tekernének.
Joe nem tartozik a jó úszók közé. Biztosan hoz majd innen pár helyet.
Jól olvasom, hogy Józsi az utolsó helyen jött ki a vízből? Igaz neki még csak most kezdődik az igazi verseny.
hát igen, bringáscipő a pedálon...megoldják ők könnyedén
más: a yahoo weather szerint most Konán 23 C fok van, DK-i 11 km/h erősségű széllel. ez egész jó még. ha így marad
Major 1:07:28-cal jött ki a vízből
Csomor 1:03:46-tal
Pother Wellington nem indult el, valami influenza vagy hasonló, ha jól olvastam.
Chrissie még sehol =(
Raelert viszont 6. ként jött ki, ez nem rossz. Hajrá hajrá!
Magyarokról még nincs hír.
Jók azok a tri ruhák, nem kell cserélni. Azért mégis csak egy VB, nem nézne ki jól a tv-ben, hogy 10 percet benn vannak a depóban.
Azért az megdöbbentő, hogy annyit depóznak kb, mintha sprint táv lenne. Sisak fel és uzsgyi kb.
Ha jól értem, azt mondták, hogy az apály megérkezésével nehezebbé fog válni a kifelé úszók dolga.
én is próbálom követni, amíg ébren tudok maradni:-)
várom h végezzenek az úszással meg a bringát, ott már lehet látni, ki hogy/hol helyezkedik:-)
A magyar csapat rajtszámai:
36 Major József
139 Csomor Erika
839 Lenti Anita
886 Szunyog Zsolt
969 Ács Péter
1637 Vatai Miklós
1851 Halász Annamária
Igyekszem követni az eseményeket, ha jól látom c. Wellington nem indult el.
Chrissie Wellington visszalépett a rajttól influenza szerű tünetek miatt! Ha jól értelmezem a közvetítést, ez jó hír nekünk, mert Era egy hellyel előrébb fog végezni!
Huszadik, jubileumi szenior triatlon Győr:http://www.triatlon.hu/files/events/docs/XX_Senior_Bchl_Triatlon.pdf
nevezés: ingyenes
Felhozom kicsit ezt a topikot, és berakom a legújabb edzéstervünk linkjét:
Kezdő szint, alapozó terv, 1-8. hét
Jövő héten következik a haladó alapozó terv is.
Előzmény: kipage (520)
Elmarad az Öböl Triatlon(08.30) ! A főszervező P. Balázs most írt emailt ,aki versenyezni szeretne ,az előző napi füredi szenior triatlonon indulhat ! ( a mezőny fiatalabb ,egyetemista része )
Pedig az előnevezésen az 1.-es rajtszámot kaptam..........:((
Sziasztok,
felraktam pár fotót a rajt és az eredményhirdetés környékéről.
http://www.edzesonline.hu/kep_galeria/&action=viewalbum&album_id=2162üdv.: Kiszke
Előzmény: zolle (510)
Szia Zolle,
a tavalyi évem volt a maraton futásé, bár nem Nagyatádon, idén az úszásra váltottam, talán egyszer egyéniben is nekivágok a hosszú távú triatlonnak.
Most az úszás után fotózunk és szurkulonk a csapatnak meg minden egyéni ismerősnek így a 126-os rajtszámú versenyzőnek is. Most látom, hogy Gyömrőn laksz, szoktam arra bringával edzeni.
Üdv.: Kiszke
Ja és idén miénk a legjobb díjazott váló rajtszám
Előzmény: zolle (510)
Sziasztok!
Bár a triatlont csak távolról tisztelem, de a nagyatádi versenyen nem díjazott váltóban ott leszek. S mivel a három mozgásforma közül egyedül a futás megy, ezért futni fogok. Remélem, találkozunk!
Akkor hajrá, és majd figyelek. ;-) A futás a tiéd a váltóból?
(Szerintem többen is leszünk, csak inaktívak itt, vagy titkolják :-)) :-(( ).
Előzmény: Kiszke (509)
Vatai Mikit csak én nem látom?