I. SZELIDI-TÓ FUTÁS
Létrehozta: toroktibor | 2011-07-04 18:12:36-kor
Kedves Futótársak!
Van egy jó hírünk!
posztizoli és kedves felesége és jómagam kitaláltunk egy jót körbe kéne futni a Szelidi tavat (Dél-Alföld legszebb tavát)
FUSSUK EGYÜTT KÖRBE A KÍGYÓ FARKÁT!
Úgyhogy ideje megnyitni a topicot.
Fontos info ÉS NEVEZÉS A WWW.SZELIDITOFUTAS.EU címen érhető el!
Addig is itt lehet hozzászolni bárkinek.
Már tavaly is azt gondoltam, jó lenne egyszer itt indulni... Úgy néz ki, most jött el az ideje: itt tervezem lefutni az első 10 (vagyis 11) kilométerem!
Nagyon jók a képek (még úgy is, hogy én nem voltam ott :) ), öröm ilyen színvonalúakat is látni olykor-olykor!
Előzmény: Török Töce (65)
Sziasztok!
Esetleg vkinek nincs egy fényképe a hortobágyos 'tábláról', amit esetleg oda is adna nekem?
Új életet kéne lehelni A Szelidi tóba!!
Ezért a holnapi futás ott lessz!! Ha valakit érdekel, ugy gondolja nincs messze, jöjjön!! Rajt 9 óra, Szittyó-tér!! Gatöréd lessz!:))
Három kört tervezek, mert nekem az még nincs meg:)) De lehet egyet is, meg kettőt is!!:)
Köszi! :)
Beteszem ide is a linket, az üzenőfalon hamar eltűnhet- jó kis hangulatidéző a versenyről: Szántó Dávidék kisfilmje.
Előzmény: toroktibor (61)
Vera azért lett több a km mert sokan a kagyó farkát nagyon megkerülték féltek h elrabolja őket és nem tudnak tovább menni :) 11,5 km mértem én "hivatalosan" :) jövöre csinálunk egy szép kört az pontos lesz :)
Gratulálunk minden teljesítőnek!!!
Köszönjük a dicséretet és az építő kritikákat!!
Vera: nyugodtan beírhatod a többet, mert volt annyi! Jövőre pontosabbak leszünk!!
A honlapon rengeteg képvan!!:))
Lehetséges, hogy a táv inkább 11.4km körül volt? Ketten is e körüli értéket írtak/mértek.
Szebb lenne az időm, ha ez igaz lenne, csak azért kérdem, nem kötözködni akarok. :)
legközelebb már bevadászlak, láttalak is messziről, kezünkben literes + félliteres getöréddel:)
+ a pusztában a frissítőponton:):)
Előzmény: Kicsi (55)
Kérni kellett volna... kint volt a frissítőpontokon, a maradékot Dildi hazavitte:-)
Szuper volt minden, elimerés a szervezőknek.
Posztizoli házi getörédjét kicsit hiányoltam. :)))
Köszönöm én is a versenyt, nagyon tetszett!
Jövőre 2 kört szeretnék futni. :)
Andi, Zoli, Tibi!
Köszönjük!
nagyon jó volt ott lenni, veletek lenni, lefutni, örülni egymásnak:)
Köszi Nektek, hogy kitaláltátok és megszerveztétek ezt a futást, szuper volt.
köszönöm a szervezőknek, nagyon klassz volt - viszlát jövőre...
Köszönjük a szervezőknek, hogy ilyen szép környezetben, és baráti hangulatban teljesíthettük a mai futásunkat! Szerintem meglehetősen nehéz volt a terep, így minden elismerésem azoknak, akik a képzeletbeli dobogóra felállhattak volna, de gratuláció jár mindenkinek, aki teljesítette a maga elé kitűzött távot! Számomra a két kör elég volt, de jövőre lehet megpróbálkozom a harmadikkal is!
balu: milyen tópart lehet az, ahol nincs sör??? Ez nem olyan!! Úgy lett kijelölve az utvonal,hogy a part minden kricsmije érintve legyen!!:))) Nem igaz,de jól hangzik!!:)))
KoVerA: köszi, új település:))) Várunk!!! Úgy tünik, nem birunk 200 alatt maradni:))) Húúúú..dejóóóóó:)))
Gratulálok, hogy a 150 főt elértétek, de a 151.-nél a várost viszont elírtátok. ;)
Nagyon tetszik, azért ide írom: DUBAPEST :)))
Szerintem meglesz a 200 fő is, ahogy a listát elnézem- engem is beleszámolhattok, úgy néz ki, ott leszek szombaton! :) Egyelőre 1 kört megyek; majd jövőre szeretnék kettőt vagy hármat.
Előzmény: posztizoli (37)
Zoli!
sör lesz?
getörédet nem kérdezem, abban biztos vagyok:)
látom magam a listán, köszönöm, a többit az őrszobán:)
Pepe 88 : szerintem lessz!!
Slybacsi : Szeretnénk, ha nem csak most lenne, hanem még sok-sok éven át!!!
remélem lesz jövőre is! idén sajna nem tudok menni, de nagyon jó lenne. egészen kicsi koromtól mindig ide jártunk nyaralni, vagy húsz éven át :)
Lesz esetleg más is, aki 4 óra körül tervezi/tudja a 3 kört? Vagy legalább egy-két kört hasonló tempóban menne?
Gratulálok az I. Szelidi-tó Futás nulladik futójának,
Csikének
az egykörös táv sikeres teljesítéséhez!!! :)))))
Elértük a 150 föt !!:)))) Már nem izgulok!! Annyira:)) Viszont nagyon örülök, hogy ennyien leszünk!!
ilyenre nem is gondoltunk!! Ha valakinek fizetni kell az utalásért, ne tegye, nevezzen és fizessen a helyszinen, előnevezési díjat!! Legfeljebb a nevezési lapra írja rá, hogy így szeretné!!
Előzmény: skia86 (33)
Tegnap szerettem volna Takarékszövetkezeten keresztül a számlára tenni a nevezési díjat...de nem lehetett, mert Dunapataj és Nagykáta Vid. Tak. Szöv között nincs "kapcsolat"...én meg azt hittem, hogy Takarékszövetkezetes, az Tak.Szöv-es...DE? TÉVEDTEM!!! Majd átküldtek a postára, hogy utaljak...ja, az 500 forintos nevezési díjnak 335 forint a feladási díja!!! Akkor már inkkább jobban járok a helyszíni nevezéssel...de azért egy "érmet" szívesen kapnék:):):):) Ha megmondom, hogy én szeretnék szervezők...lehetséges ez???:):):):):)
hát sajnát névvel akarok de ha nagyon akarod becenevet is lehet :)
Ez jópofa :-) A jelek szerint névvel ellátott lesz a rajtszám? Teljes név vagy nicknevet lehet kérni?
Előzmény: toroktibor (29)
Ma 11:53-kor megérkezett az I. Szelidi -tó futásra a 100. nevező:)
GYERTEK TI IS ILYEN RAJTSZÁMMAL VÁRUNK :)
a végleges rajtszám ilyen lesz:
www.szeliditofutas.eu
Gratulálok az ötlethet, szerintem jó ötlet hagyományt teremteni egy évente megrendezésre kerülő Szelidi-tó kerülő futással! Én épp ma regisztráltam rá, s másokat is a nevezés leadására buzdítok! A szervezőknek sok sikert az előkészítéshez és a rendezéshez!
Megvan az 50. nevezőnk!! :))) Dejó!!
Holnap teszteljük a két kört!!:))
Vérzik a szívem, de azon a szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak. Nálatok még a Getörédnek is más az ereje! :-) Hajrá!
Előzmény: posztizoli (21)
Jó terv, jó választás!!:))
Előzmény: waywalker (69)