3. Borvidék Félmaraton - A nagy szívatás
Létrehozta: pecsenye | 2012-01-27 13:17:10-kor
Klub: Borvidék Félmaraton
Várunk mindenkit a rózsaszín kavalkádba!
Húúú,Bozót...én most elképzeltelek ebben a rózsaszin cuccban...vazze a Borvidéken mindenki csúcsra jutna.."veled"... a látványtól...
Nagyon jó.
Első, hogy ha nincs bozótnak rózsaszín tangája, hát be kék szerezni, mert alapcucc nála.
Anyagilag hát egy olyan valamennyivel bele is szállnék.
És még ha mindehhez egy rózsaszín erősen dekoltált top is jön, hát akkor a számla 33%-a jöhet, fiúk a többi a tiétek..
Én a mellre szavazok...
...és különben is Bozót....mellbedobásban TE vagy a király!
Előzmény: Bozót (57)
Nagykövet Úrnak jelentem,beléptema Hello Kitty csapatba....Rögtön természetesen javasolnám is,hogy izompólóban fussunk,legalábbis én mindenképpen....:-)))
Komolyra fordítva a szót,úgy néz ki,hogy immáron semmi akadálya nincs aktív indulásomnak a tavalyi passzív szurkolgatással szemben....:-)
Előzmény: pecsenye (53)
Hmm...ez se rossz ötlet! :) Most törhetem a fejem, hogy mellvidék vagy farvidék legyen :))))))
Előzmény: pecsenye (56)
Gyerekek! Most jöttem rá, milyen tortát kap Márkusöcsi! :D Eddig hegyet akartam a borvidék dombjai miatt...de jobb lesz! :P
(nézitek néha a google ads miket dob ide? Csak a hello kitty? Új és használt hello kitty a legnagyobb választékban! :D :D :D Hát nekünk jó lesz a használt is :)))))))
nagyon tutti az ötlet. sztem ami legyen fix, az csajoknak nagyon apró top, (ha már nincs tanga:( ) srácoknak póló..
Zoli, mire gondolsz?...Csajoknak?...én valami cuki rózsaszin szoknyára szavaznék egy falatnyi toppal...
A fijjúknak meg elég az a passzentos Hello Pisty gatya....az mindenkinek jól áll...
Előzmény: posztizoli (49)
...csak halkan...suttogva mondom,hogy...Nem vállalom a felelősséget a tanga látványa okozta esetleges...feszült állapotért...!!!
Ui:..lesz rózsaszín...tanga...is...
Előzmény: pecsenye (45)
....
Nincs annyi defibrillátor ami elég lenne a Borvidéken a férfi népnek....
Előzmény: pecsenye (45)
Viszatérve a gatya témára....
Minden Pisty-nek ilyen passzentos futónacija lesz???
...csak mert a Kitty-k nek is jó lenne valami eggyen cucc...
Előzmény: pecsenye (28)
Jelenleg úgy néz ki, hogy én mindenkivel ihatok...de csak alkoholmentest:(((
Én is iszok Mirával...és a Hello Pisty csapattal is...csacsi leszek a végén....
Ha mira, mindenkivel külön-külön iszik, jól fog kinézni a végére...:)
nem is rámenős:) inkább vicces-jópofa-hüjjjeefutó társaság:)
És Mira ettől függetlenül kedves maradsz, tudjuk, remélhetően iszunk is futás közben egyet-kettőt közösen, bár ha megint nagyon gyorsan fogsz futni, akkor nehezebb lesz a közös Futófröccs :)
Előzmény: Mira (37)
"Akik már neveztek: A csapatverseny gőzerővel dübörög. Hamarosan részeredményeket is mutatunk. Aki még nem tette le a voksát egyetlen kapitány mellett sem, az itt megteheti. Fontos, hogy ha akarsz, akkor csapatot is válthatsz!"
Épp itt az ideje, hogy felváltsátok azt a rámenős HelloPistit egy kedves Mirára! :-))))) Hajró Futófröccs!!!!! Gyertek, fussatok, mulassatok, igyatok velem! :-))))
Csak ennyi?! Csak Lajkó-lni kell a klubot és már tag is vagyok??:) Király!
Áááá...ez csak montázs.......ez nem lehet a Pecsenye,...még csak most kezdte a kockásitást...
De a gatya az nagyon sukár...
Előzmény: HarcsaBarna (31)
ezek a reggeli súlyzózások jól odab@, izé hatottak... milyen izmos lett a csapatkapitány...
Pecsenye ! Próbáld ki , hogy ahhoz mit szólnak a csajok , ha nincs rajtad semmi!!!!! Max egy rózsaszín szalaggal átkötöd a "helló Pistyt" Lehet , hogy a mi csapatunk lesz a legnagyobb létszámú? De azért legyen más alternatíva is , hátha....
:) Na ezt sem mondták még rám:))) De majd igyexem a további maratonjaim a nememnek megfelelő gatyóban futni:)
Előzmény: Bozót (77)