3. Borvidék Félmaraton - A nagy szívatás
Létrehozta: pecsenye | 2012-01-27 13:17:10-kor
Klub: Borvidék Félmaraton
Várunk mindenkit a rózsaszín kavalkádba!
Körülnézzek a százas/kínai boltban?
Kérdés Pecsenyéhez és a Hello Pisty keménymagjához: komoly saját tempós versenyfutást terveztek vagy bandázósat?
Előzmény: faxau (124)
Na, ezt már nem tudom szó nélkül hagyni....
......naggyon Sirály!!!
De, hol van a bugyogó...???
Előzmény: faxau (116)
Már csak egy rózsaszín zokni hiányzik... Esetleg egy pink kulacs.:) A szőrös cilinder 100% műszál. Full technikai cucc. Szerintem direkt futáshoz találták ki..:)
Abba is belegondoltál, mi lesz vele a fejeden, ha egyszer csak elkap egy 8/10-es intenzitású zápor? :D
Előzmény: faxau (120)
húúúú, lesz idén is szekszárdi bor sorosolás a törzstagoknak? Márkus Öcsi remélem idén is jut egy kis juti a lelkees futóknak! :)
Sziasztok! Van egy átadó (a legolcsóbb, 3500 Ft-os kategória) nevezés, kit érdekel???
HelloPisty!:)
Zoli pont ezt akartam írni:) attól mi még találkozhatunk 10kor:)
Előzmény: posztizoli (104)
Több idő lessz előtte fröccsözni, gatörédezni...barátkozni..rózsaszínben látni a világot:)))
HellóPisty:))
Módositottam az órát...12h-kor lesz a RAJT...
...figyelek Öcsi bácsi...
Én meg ennek a "lökött" Rózsaszín Hello Pisty csapatnak örülök...de nagyon!!!!
A km-eket természetesen felajánlom,majd készülök addig,hogy ne legyen gond a teljesítésükkel ezen a mocskos kemény pályán....:-)
Hello Csabi,és Hello Pisty-sek!
Jelentkezem a csapatba,miután ma jeleztem indulási szándékomat Márkusöcsinél,és befizettem a nevezési díjat.
Immár tény kérdés,futni fogok a borvidéken nem csak szurkolni,mint tavaly.
Futást legszívesebben testfestéssel vállalnék......:-))))
/Addigra igazi szupi formában leszek,jól mutatna rajtam pár krix krax..../
Hello Pisty!! Az én kilijeim is mennek !!! Ez nem lehet kérdés!!!
Én is, de nem, mint KÁKÁ!
Pedig mennyivel jobban hangzik a TÉZÉ-nél!
No mindegy a 21 kili a tiétek!
És kéretik minél többen csatlakozni a HelloPisty csapatához is!! Nagyon szeretnék/szeretnénk nyerni:)
Akkor én Kovács Katalin ezennel felajánlom a 21 kilimet az Angyalsziv Down Alapitványnak!
...
Előzmény: pecsenye (79)
Csatlakozni április 22-ig, az online nevezés lezárásáig lehet! Aki eddig nem nevezett tegye meg mielőbb, jöjjön, csatlakozzon a nemes célhoz! Természetesen az eddig nevezettek se tétovázzanak!
Mindenkinek csak pár billentyűleütés, de a Down-Szindrómás Sportolóknak hatalmas segítség!
Regisztrációdat alábbi elérhetőségeken teheted meg (név, táv):
Borvidék Félmaraton facebook csoportja: http://www.facebook.com/borvidekfelmaraton
Edzesonline topik: https://edzesonline.hu/forum/360/3_borvidek_felmaraton_nagy_szivatas/&action=viewtopic
Lajkó Csaba: csaszirun@gmail.com
azt gondolom, és a Főnök is remélem megerősíti: bandázós, fröccsözős, röhögős, dombon felfelé közösen káromkodós, örömködős:) gyakran frissítős...:) mint a tóparti képen is mutatjuk:)
Előzmény: Bozót (126)