Dühöngő
Létrehozta: torolt_24 | 2006-11-18 12:52:29-kor
hát... állítólag elő lehet varázsolni a merevlemezről, csak kérdés mennyiért. Van azért 1-2 ismerősöm, hátha.
Hú, ez nagyon szar.
Én a fényképeket egy külön merevlemezen tárolom, mert ha bekap a gép egy vírust, akkor minden adat tönkre mehet.
Előzmény: RunKa (928)
elvesztek a fényképeim a gépemről :(
pár hete másoltunk c-ről d-re, megszakítottuk, mert nagyon hosszú lett volna, másnap elkészült, de ma kerestem az én mappámat..és nincs
lomtárba sem, sehol sem :(
A hülye, barom fejemmel, annak ellenére elindultam kedden lefutni a betervezett 54km-t, hogy fájt a derekam. 27km-nél megálltam, hogy abbahagyom, ami egy okos döntés lett volna, de meggondoltam, és még leszenvedtem 13km-t. 3napja nem tudok futni, mert nagyon fáj a a bal csípöm. Szerdán voltam masszörnél, jól megdolgozta, de azóta mintha még jobban fájna.
Kérdezem magamtól, hogy mi értelme volt egy edzésen kicsinálni magam - még ha egy verseny lett volna -, de nincs rá magyarázat.
Ráadásul, mindjárt itt az 50km-es OB. TISZTA HÜLYE VAGYOK!!!
Sajnálom azokat az embereket, akiknek annyira sivár és unalmas az élete, hogy nincs jobb szórakozásuk, minthogy biciklik kerekét leengedik! Anyum, egy 58 éves özvegyasszony cipelte a vonaton és a tárolóban valaki volt szíves könnyíteni az abroncs nyomásán... Feltehetően kamasz, de ha felnőtt, az még szánalmasabb!
Betegség, betegség és még mindig betegség.. pedig még odakint az utolsókat rugja az őszi napsütés.. :(
Ma még mindíg nincs futás, de rohamosan gyógyulok. Aszt hiszen már csak kicsit dühöngök.
Kösz a jókívánságokat.
2 hét múlva félmaraton, én meg lebetegedtem. De legalább lázam nincs, talán nem ez a 15 km fog hiányozni majd:(
Ha egy jóbarát azt tanácsolja hogy az esti futást követően mivel megizzadtál ad egy pulóvert, hogy abba menj haza fogadd el vagy úgy jársz mint én. Még szerencse, hogy 2 hét van a versenyig.
a jelből látszik, hogy valami nincs rendben. nem nevetek :) hanem búslakodom :(
A pajzsmirigyem bedurrant :) futás elnapolva. Még szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem a Spar maratonra jött elő.
Na, elég volt "verbalizálnom" a problémát, és előkerült a kis cseles papus Na jó, az is segített valamennyit, hogy rendet raktam.:)
Előzmény: cseha (914)
Tomi, akkor ketten együtt már elhagytunk egy komplett úszófelszerelést, mert én meg a papucsomat nem találom!:)
Előzmény: eftomi (902)
Szegény Tomi!
Többet kellett volna vele edzened, hogy bírja a tempódat, ne maradjon le tőled. Vagy tán túl keményen bántál vele és adandó alkalommal elfutott Töled?
Hát igen, a "futó" szemüvegek már csak ijenek
Előzmény: eftomi (902)
Igen, én meg útközben össze is szedtem valaki után egy ilyen fél flakon powerade-t! Utána egész flakonokat osztogattak, amaz felmelegedett, fogyott, mivel nem akartam mindkét kezemben flakonnal futni, így otthagytam én is... :D
Épp ezért lóg ott az oldalamon a frissítő vésztartalékként, bármilyen gazdag ellátást is ígér a szervező! Ugyanis jártam már pórul, hogy nem jutott frissítő. Épp amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Meg így nem kell megállni sokszor a frissítőpontokon.
Azon kissé hidaltam, hogy egyesek elvették a felajánlott egész flakon powerade-t, majd később fél pohárnyit ittak belőle és ... eldobták! Nagyon is elhiszem, hogy pohárból inni futtában nehezebb, de ez attól még gyökér dolog volt tőlük.
Jó topikokat nézegetni, meg kell javulni, a közös fal helyett itt morcogni.
Sz*r lett a félmaratoni eredményem, nem jutott a mezőny végének frissítés, 30 fok meleg! Sokan úgyis tudják, de ideírom, mert csak! Morc-morc!
Ehhh. Jó pár hete az úszógatyámat hagytam el, most meg a futó napszemüvegemet.
Ennél nagyobb anti-reklámot, mint amit a Sárkány Kft. elkövet a Balaton-átúszással kapcsolatban, csak igen költségesen lehetne másképpen megvalósítani :(.
Én is néha hagyom a fenébe a futást. Ez miatt ne legyen rossz kedved.
Meg ebben a hőségben szerintem jobban is tetted, hogy lazitottál.
Előzmény: eftomi (895)
Belustultam. Már másodszor tudtam megmagyarázni magamnak, hogy miért nem kell futnom ...
Sajna nem találtam senkit aki kocsival el tudna vinni a Hortobágyra. Így kimarad ez a verseny, ami mlg szomorúbb, hogy a négy évszak félmaratont sem tudom így teljesíteni :(
Köszönöm! Sajna nagyon "belefutottam"! Egyelőre járulékos társai nincsenek, remélem nem is lesznek! Du. doki = gyógyszer! Holnapután már futni szeretnék mindenképp!
Előzmény: Sneci-ke (891)
És már megint! Csúnya-csúnya torokgyulladás, de nagyon durván, még nyelni is alig tudok, semmi életkedv! A rohadt életbe! Ráadásul a múlt héten is csak kettőt futottam! Pedig akkora terveim voltak mától, a maraton-váltóra való felkészülést akartam elkezdeni!!! Így csúszik pár napot!
Vajon mikor esik az eső: amikor kivételesen nagyon lelkesen mennék futni. Brrrr! :@
Egy hete szinte semmit nem tudok edzeni, először nátha,majd ma reggeltől erős hasmenés..... jövőhétvégén pedig borvidéki félmaraton..........
Kedves HarcsaBarna!
Ez a napló minden csak nem szellős, szóval nincs ok szomorkodásra! Hajrá, előre! Az intenzív diétával én szkeptikus vagyok ( mondom ezt 13 kg plusszal a testemen - már kettő lement, 15 volt. ) Nekem a heti -1 kg reálisnak és élhetőnek tűnik, a keddet kineveztem gyümölcsnapnak és elfelejtettem a vacsorát. De így délelőtt a Milka is belefér!
Előzmény: HarcsaBarna (882)
Tegnap délután gyönyörű napsütés, férj külföldön, kettesben picikelánnyal leautóztunk a tópartra, hogy élvezzük a nap melengető sugarait. Leértünk, babakocsi elő, gondoltam nem cipelek magammal semmit, babócának bármire szüksége lenne, majd visszasétálunk az autóhoz. Kocsi bezár, parkoló tele (kb. 50 autó, emberek mindenfelé), 2-3-at lépek, afene kulccsomó a zsebemben maradt. Mindegy, nem megyek már vissza. (de milyen jól tettem) Bő egy óra sétálgatás, hancúrozás után visszaindultunk egy kis uzsiért. Autó mellé érve néztem, hogy na mi a csudát fújt ide a kocsi mellé a szél? Pár másodperc múlva ébredtem rá, hogy ez nem a szél volt, a természet nem ilyen mocsok,.......... és még ragozhatnám. Üveg volt. Autóm mindkét oldali hátsó ablaka bezúzva és az autó csontra kirámolva. Azonnal telefon a rendőrségnek, 10 perc múlva rendőrjárőr helyszínen, közben bankkártyák, hitelkártyák letiltása (két lártyát le is tiltották 11ezer ft-ért!!!!!!!!!!!!) Nem gond, hogy kirboltak, elvitték mindenemet még minusz 11ezer. Rendőr mindent felír, mit vittek el, mikor hagytam ott az autót, mindenkit kihallgat aki arra járt (senki nem látott semmit). Parancs: autóhoz továbbra se nyúljak, érkeznek majd a kollégái (N.C.I.C.) a helyszínelők. Ez volt 16 óra 15-kor. 17 óra semmi, 18 óra semmi, 19 órakor a fázó, éhes, pisis gyerekkel még mindíg ott vagyok, már rajtam se kabát, se pulcsi, mert abba bugyolálom a babát. Hívás a kapitányság felé, válasz most indultak a kollégái, pár perc. 30 perc alatt sikerült is megtenniük 10 km-t!!! Helyszínelés, fotózás, kérdezgetés. Kéri a személyimet (amit előtte már elmondtam párszor, hogy épp ellopták), na itt már kezdem elveszíteni a türelmemet.... O. K. nagy nehezen végzünk, gyereket megpróbálom beültetni, minden tele üvegszilánkkal, próbálom kitakarítani, kezem szétvágom, már nagyon fázom, reszketek.... De legalább a lakáskulcsom a zsbemben maradt. Haza érünk, felkapcsolom a fűtést, hogy átmelegedjünk, közben babucinak meleg fürdő készítése, radiátor még mindíg hideg. Jó, mondom, ne legyél türelmetlen, most kapcsoltad be!! Baba elalszik szerencsére, radiátor mindíg hideg, kazánhoz le, kapcsolgatás, semmi. Bedöglött! Na itt már elkerülhetetlen volt a zokogás. Olajradiátor elővesz, gyerkőc költöztetés hálószóbába, hogy legalább a testemmel tudjam melegíteni. Olajradiátor durran egyet, és nem fűt tovább, még egy takaró elő, pityergés a kicsi lányt ölelgetve, míg el nem alszom...... Csak sétálni indultunk.............