Telekocsi.
Létrehozta: eftomi | 2008-04-25 20:20:05-kor
Ha versenyre vagy edzésre autóval mész és van melletted egy pár kiadó hely, akkor itt hírdetheted!
Békéscsabáról 05hó 28-án Mátra Kékes csúcsfutás, ha valakinél van egy plusz hely szívesen jelentkezek rá.
Tiszavasvári indulással van hely Hanák Kolos és Múzsla túrákra 700 ft a költség. Szűk az idő ezért itt a számom 0670 9418948 max 10 fő még jöhet.
Egy barátnőm menne Mátrabérc túrára jövő hét pénteken Debrecenből...valaki tudna segíteni odajutásnál??
2011. április 03. vasárnap
Velencei tópartira befér még 1-2 fő s kocsiba. :-)
A szombati, debreceni versenyre keresek utitársakat Aszód-Pásztó-Hatvan-Gödöllő magasságából még három helyünk van!
Érdeklődni a 06-70-kettőharminöt-negyven-hetven telefonszámon
Sziasztok
Ha valaki Budapestről szeretne lejutni a debreceni félmaraton versenyre, majd vissza, 2-3 hely van nálam.
Utiköltségben megeggyezünk. M3-ason megyünk.
Jelezni itt vagy a marcellus@chello.hu címen.
Sziasztok,
A jövő hétvégén rendezet Pécs-Harkány futóversenyről visszafelé útra keresek telekocsit lehetőséget Budapestre vagy Hatvan felé. (Természetesen a benzin költségbe beszállnék)
Március 12-én a debreceni futásra keresnék kolléganőmnek visszafelé egy fuvart Budapestre, mert én Nyíregyháza felé mennék tovább.
Sziasztok,
Ha esetleg valaki Budapestről menne az agárdi YT 50km-re, szívesen csatlakoznék! Köszönöm.
Szép jó estét!Telekocsit keresek Aszód-Hatvan környékéről március 12-én a debreceni Rotary-ra....a költségekbe természetesen beszálok.
helo!
én szivesen mennék ha van még szabad hely akkor kérlek jelezz vissza.Budapest BAH csomopont és környéke jo lenne gondolom erre felé jössz.köszi zoli
Előzmény: distvan (80)
2010. november 21-én 7:30 kor indulok Gödölőröl Siófokra Budapesten (M3-M7) keresztül, van még hely, ha szeretnél csatlakozni szólj.
19-én megy valaki Siófokra Kocsival. Várpalotai vagyok. tudom ez seinkinek nem esik utva ezért Székesfehérvárra vagy Veszprémbe betudok könnyen menni. Természetesen a költségekbe beszállok.
Helyesbítve:
Sziasztok! November 21.-én csatlakoznék Siófokra a félmaratonra,természetesen a benzinköltségbe beszállok.
Budapestről. (ezt kihagytam:) )
Sziasztok! November 21.-én csatlakoznék Siófokra a félmaratonra,természetesen a benzinköltségbe beszállok.
2010.11.06 Sárvár fürdő,Budapest-Sárvár távot leküzdeni vágyót keresek vagy csatlakoznék leutazni vágyókhoz,hogy futhassunk egy jót!
Pécsről mennék az éjszai futásra. Nagyon örülnék egy szabad helynek!!!
Almádiba mennék jövő pénteken (Gödöllő)-Bp-Almádi viszonylatban, szombat este vissza Pestre. Van valakinél hely?
Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy a szeptember 11.i emlékfutásra,megy valaki Kecskemétre, Budapestről autóval?
Ha lenne 1hely ,benzin hozzájárulással,érdekelne.
Van valakinél egy szabad hely péntek reggeli indulással Nagyatádig (vagy Gyékényesig)? (Bicikli nincs.)
Van 3 helyem (kisebb termetű személyek számára 4) Budapestről Pusztaszabolcsra 14-én szombaton.
Sziasztok!
2 főre keresek fuvart jövő héten (aug. 14-én) szombaton Sárvárra Bp-ről, aki aznap vissza is jön Pestre. Természetesen a benzinköltségbe beszállunk.
A Tatai Minimaratonra mennék Budapestről, van valakinél szabad hely?
Igény esetén örömcsapatba is beszállnék gyenge pontnak. :)
Pécsről Balatonalmádi félmaratonra holnap van valakinél szabad hely?
Bükki hegyvidéki maratonra megyünk Budapestről szombat hajnalban, van még két hely a kocsiban, ha valaki érdekel. Én az 50 kilit próbálom meg lenyomni szintidőn belül, azaz nem sietünk a visszaindulással :)
A K&H Maratonváltóra Hódmezővásárhelyről vagy Szegedről még két embert tudok felvinni a versenyre vasárnap reggeli indulással.
Várpalota irányából jön valaki a K&h maraton váltóra. természetesen beszállnék a költséggekbe és egy magam lennék.
Ha esetleg valaki menne a Kékes csúcsfutásra Székesfehérvárról (vagy érintve), akkor írjon privátba nekem. Köszi
Szekszárdra május 2-án reggel indulok egy laza félmaratonra,aki még nem vette meg busz és vonatjegyét azt szívesen elviszem és vissza is hozom! :)
van olyan valki aki jön a Szekszárdi félmaratonra Fehérvár irányából. Visszafelére ha lenne egy szabad hely akkor a költségekbe beszállnék.
Két üres hely van kiadó az autónkban Sopronba sz Úszónapra! Pénteken indulunk, vasárnap érkezünk.
Az útvonal: Dunaújváros(ind.14.30) - Budapest(ind.16.00) - Sopron. Visszafelé ugyanezen útvonalon.
Ha szállásra is szükséged van, megoldjuk!
Április 24.-én szombaton reggel megyünk le Sárvárra és vasárnap este jövünk vissza,a kocsiban van még 3 szabad hely! :) Ki jön Sárvárra még? :)
Megy valaki Pestről a Mátrabércre és elvinne engem és haza is hozna?
Sziasztok!
Szeretnék eljutni,a Keszthelyi kilométerek versenyre,máj.30.-án.Ha valaki szintén megy Budapestről-Bp.környékéről,akkor szívesen társulnék!
M3-Hungária körút-Könyves Kálmán körút-Lágymányosi híd-Szerémi út-rá az M6-osra,végig Szekszárdig,onnan vissza ugyan úgy.....
Előzmény: felician (48)
Aszód-Hatvan környékéről megyek Szekszárdra május 2-n ki jön velem?Még hárman beférnek mellém.
Szombaton Kisbérről hozzon haza valaki léciléciléci!!!! Vasárnap reggel 4kor kelnem kell:(
Kisbérre mennék péntek/szombat, vissza szombat. Beférek valakihez?
Péntek este vagy szombat reggel keresünk a Balaton irányába két szabad helyet!
Kedves fórumozók
2011.05.07-én
A szekszárdi félmaratonra Makó-Szeged-Vásárhely környékéről ha valaki betudna vinni 2 embert azt kérem jellezen.
Köszönöm